Σάββατο 28 Μαΐου 2022

OASIS Activity Farm Park

Ήταν Οκτώβριος του 2018 η τελευταία φορά που όλο το Σχολείο μαζί συμμετείχε σε αθλητική-εκπαιδευτική εκδρομή… εκείνη τη φορά δε φανταζόμασταν τι θα μπορούσε να επακολουθήσει και πόσος πολύς καιρός θα μεσολαβούσε μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο (έξω από το Σχολείο) για μια κοινή δράση…!

Είναι Μάιος του 2022 και όλο το Σχολείο μαζί συμμετέχει σε αθλητική-εκπαιδευτική εκδρομή… Το «Oasis» Activity Farm Park (πάρκο δραστηριοτήτων) μας διαθέτει τον καταπράσινο, πεντακάθαρο και μεγάλο χώρο του, μακριά από το κέντρο της πόλης, ενώ η «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑ» οργανώνει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων σε σταθμούς και διαθέτει τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που καθοδηγούν και εμψυχώνουν τους μαθητές. Συντονιστής στον χώρο ο κ. Χρήστος και βοηθός του ο γιατρός που επιβλέπει τα πάντα. Η μέρα κυλάει όμορφα και ο καλός καιρός είναι σύμμαχός μας! (ε, εντάξει, ίσως και λίγο αντίπαλός μας… ειδικά προς το τέλος που η θερμοκρασία άγγιξε τους 35ο C !!!) Και κάπως έτσι αρχίζουν να δημιουργούνται γλυκιές αναμνήσεις…

Με θεατές τα άλογα, τα πόνυ, τα γαϊδουράκια και τα κατσικάκια της φάρμας του «Oasis» οι μαθητές και οι μαθήτριες εξασκήθηκαν στον χορό και τη γυμναστική, δοκίμασαν να πετύχουν τον κίτρινο κύκλο (το κέντρο) στην τοξοβολία, ίδρωσαν στο ποδόσφαιρο, ανταγωνίστηκαν τους συμμαθητές τους σε πίστες survivor, έτρεξαν σε αγώνες ταχύτητας, έπαιξαν και λίγο μπάσκετ, λίγο βόλλευ, κάποιοι προσπάθησαν και στο τένις… έφαγαν στη σκιά των δέντρων ή στην τραπεζαρία του χώρου, διασκέδασαν, γέλασαν, πέρασαν όμορφα και ζεστάθηκαν… πολύ!!!







Και του χρόνου, να είμαστε καλά...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου