Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Πλησιάζοντας στη λήξη κι αυτής της σχολικής χρονιάς, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια, για πολλοστή φορά, τόσο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που στέκεται "βράχος" δίπλα μας σε ό,τι χρειαστεί το Σχολείο μας, όσο και τους γονείς, αυτούς που έκαναν το κάτι παραπάνω για τη σχολική κοινότητα!

Ειδικά φέτος, η σχολική χρονιά ήταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά απαιτητική και οι ανάγκες -λόγω κορονοϊού, λόγω μέτρων, αλλά και λόγω των επιθυμιών των μαθητών που στερήθηκαν πολλά κλεισμένοι ενάμιση χρόνο στα σπίτια τους- πολλαπλάσιες! Κι όσο ο Δήμος και η Ενιαία Σχολική Επιτροπή δυσκολευόντουσαν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες αυτές ανάγκες των σχολείων, τόσο ο Σύλλογος Γονέων έμπαινε μπροστά και διεκδικούσε ή και κατευθείαν προμήθευε τα αναγκαία.

Σε αυτό το πλαίσιο ενίσχυσε το σχολικό φαρμακείο, αγόρασε μάσκες προστασίας για όλους αλλά και μάσκες για την παρέλαση της ΣΤ' τάξης, κάλυψε οικονομικά όσα προϊόντα ζήτησαν διάφορα τμήματα του σχολείου για υλοποίηση δράσεων εντός των τάξεων, στήριξε οικογένειες της σχολικής μας κοινότητας καλύπτοντας ανάγκες τους όποτε αυτές παρουσιάζονταν, φρόντισε για την καθιερωμένη βασιλόπιτα για εκπαιδευτικούς και μαθητές (αλλά και δώρισε πολλά κομμάτια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και εκκλησίες), διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο και πασχαλινό bazzar (από το τελευταίο μάλιστα πρόσφερε μέρος των εσόδων για φιλανθρωπικό σκοπό)... και επίσης έβαψε, σκάλισε, κουβάλησε, πρόσφερε, στήριξε, έτρεξε, διεκδίκησε...

Ειδικά για την περιβαλλοντική δράση που υλοποίησε το σύνολο των μαθητών μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αγόρασε όλα τα φυτά, ενώ ο πατέρας μαθητών μας κος Αλέξανδρος Παπαλεξάνδρου χάρισε 30 σακιά με χώμα που χρειαζόμασταν.

Στο ίδιο κλίμα ευγνωμοσύνης να ευχαριστήσουμε τη μητέρα μαθήτριάς μας κα Έλλη Μπαλτοπούλου, η οποία δώρισε στο σχολείο έπιπλα γραφείου, καθώς και τους πατεράδες κους Νικολάου και Παπαλεξάνδρου, που ολοκλήρωσαν τη μεταφορά των επίπλων αυτών στον χώρο.

Επίσης "ευχαριστώ" να πούμε στη μητέρα πρώην μαθητών μας κα Σωτηρία Ζουρζούκη για τη δωρεά τροχήλατης καρέκλας γραφείου.

Οι ειλικρινείς ευχαριστίες μας λοιπόν, είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε! Εκτιμούμε πρωτίστως την άψογη συνεργασία που έχουμε τόσο καιρό και ευελπιστούμε να παραμένετε -εσείς οι γονείς- πάντα στήριγμα στο Σχολείο των παιδιών σας! Σκοπός μας είναι να καλλιεργούμε πάντα σχέσεις συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης και ευχόμαστε τέτοιες πρωτοβουλίες εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς να βρίσκουν όλο και περισσότερους υποστηρικτές στους κόλπους της σχολικής κοινότητας για το καλό των παιδιών μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου