Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ «ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ» : ΣΤ’ 2021-2022

Κυριακή, 22/05/2022 και ώρα 10:00 το πρωί… θα μπορούσαν να είναι στο σπίτι τους, θα μπορούσαν να είναι στο άλσος, θα μπορούσαν να είναι σε βόλτα… κι όμως προτίμησαν να έρθουν στο Σχολείο τους, για να αφήσουν και αυτά το δικό τους «αποτύπωμα» σε τοίχο του σχολείου!

Μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης συναντήθηκαν στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης, εξοπλισμένοι με γάντια, πινέλα, καλή διάθεση και φαντασία, με σκοπό να «ζωντανέψουν» τις νότες, που είχε σχεδιάσει στον τοίχο με μολύβι, την προηγούμενη μέρα, η δασκάλα των εικαστικών κα Δήμητρα.

Μαζί τους η Διευθύντριά μας κα Ανθή, ο μουσικός μας κος Παντελής (ο οποίος εμπνεύστηκε το φετινό θέμα για ζωγραφική), η γυμνάστρια κα Νάγια, η δασκάλα της ΣΤ’ κα Χρύσα και η συνονόματή της κα Χρύσα, δασκάλα των γερμανικών, με διπλό ρόλο εκπαιδευτικού και γονιού.

Για μια ακόμα φορά στο πλευρό των παιδιών βρέθηκε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που φρόντισε για την προμήθεια των χρωμάτων (τα οποία οικονομικά κάλυψε η Ενιαία Σχολική Επιτροπή), αλλά και ζωγράφισε μαζί τους, βοήθησε σε λεπτομέρειες και πρότεινε ιδέες. Κα Φραντζέσκα και κα Αθανασία, και πάλι «ευχαριστούμε» που μας στηρίζετε!

Φυσικά, αν πρέπει να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», αυτό θα ήταν προς την καλλιτέχνιδα της παρέας, την κα Αλεξάνδρα, η οποία, ως νονά μαθητή μας, βρέθηκε στο Σχολείο και καθοδήγησε τα παιδιά, τα βοήθησε να δημιουργήσουν τα δικά τους χρώματα και τα ενθάρρυνε να εκφραστούν με πινέλα και με μοτίβα!

Τέλος, πολλές ευχαριστίες και προς όλους τους γονείς που άφησαν σήμερα την κυριακάτικη ξεκούρασή τους και υπομονετικά περίμεναν τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να ολοκληρώσουν το έργο τους!

Το έργο όντως ολοκληρώθηκε! Το σημάδι της φετινής έκτης αποτυπώθηκε στον τοίχο του γηπέδου και είναι πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΟ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ εκτάκια μας! Μας δώσατε έναν ακόμα λόγο να σας θυμόμαστε (με αγάπη!)

τα σχέδια στον τοίχο του γηπέδου καλαθοσφαίρισης περιμένουν να "ζωντανέψουν"...
 
η ομάδα "εργασίας" μας, που όσο περνούσε η ώρα πλήθαινε...

ομάδα Νο1: ας ζωγραφίσουμε τη νότα!

ομάδα Νο2: ας γίνει και η διπλή νότα πολύχρωμη!

ομάδα Νο3: και το κλειδί του σολ πρέπει να "γεμίσει"!

το τελικό αποτέλεσμα: το "αποτύπωμα" της ΣΤ' τάξης 2021-2022

το πριν και το μετά: έτσι, για τη σύγκριση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου