Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ (ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΔΡΑΣΕΙΣ!

Η όμορφη, χριστουγεννιάτικη διάθεση που μας διακατέχει αυτές τις ημέρες έχει μετατρέψει το σχολείο μας σε ένα εργαστήρι... συνεχούς δημιουργίας και καλλιτεχνικού οίστρου!

Β1: Καλλιτεχνικές "ανησυχίες"! 

Η ομάδα του Β1, από κούνια καλλιτέχνες, έδρασε στολίζοντας με χάρτινες μπάλες-νιφάδες, κεντημένες με πολύχρωμα νήματα, δεντράκι της εισόδου μας!

Ευχαριστούμε για την "ευγενική χορηγία" της τη μανούλα Ψυχοπαίδη (αρχιξωτικό του δημιουργικού εργαστηρίου), αλλά και όσες μανούλες την βοήθησαν (ξωτικά-βοηθοί της χαρτοκοπτικής).



Β2: Γιορτάζουν τα πουλάκια μας, γιορτάζουν τα παιδιά μας!

Τα δέντρα της εισόδου του σχολείου μας στολίστηκαν με χρώμα. Γέμισαν με σπιτάκια για πουλιά που φτιαξαν τα παιδιά μας, να ‘ρθουν να κελαηδήσουν, τα κάλαντα αγγελικά να πουν!!!

Η φαντασία ξεχείλισε, η χαρά πλημμύρισε και η αγάπη οδήγησε τα παιδιά του Β’2 να δημιουργήσουν με κορδελίτσες, τσόχες, υφάσματα, κουμπιά και ανακυκλώσιμα υλικά, τα σπιτάκια όλα χαμογελαστά. Σε αυτή τη γλυκιά προσφορά, ευχαριστούμε την κ. Χάρις Ψυχοπαίδη, μητέρα του μαθητή μας Τηλέμαχου και γραμματέα στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που μας πρόσφερε με τόση αγάπη τα υλικά.

Μπράβο, παιδιά πάντα να είστε δημιουργικά και χαρούμενα!!!

 

Τμήματα γερμανικών: έθιμα και δημιουργίες!

Οι μαθητές των τμημάτων Γερμανικών έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες για να σταλούν στους εταίρους μας από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας.


Παράλληλα κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα ημερολόγια Adventskalender, ένα έθιμο κατά το οποίο οι μαθητές κάθε μέρα ανοίγουν ένα "παραθυράκι" με σοκολατάκι προσμένοντας τα Χριστούγεννα.

 

Επιπλέον,  δημιούργησαν κι όμορφες χριστουγεννιάτικες κούπες για το παζάρι του σχολείου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.


Και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου