Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

Την Κυριακή, 19/12/2021 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου μας το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, με πολύ κέφι και διάθεση να κοπιάσουν για χάρη του σχολείου των παιδιών μας, τα μέλη του Συλλόγου από νωρίς «έστησαν» τους πάγκους του bazaar και υποδέχτηκαν με χαμόγελα και ζεστό καφέ τους επισκέπτες.

Την επόμενη μέρα ευχαρίστησαν με σχετικό μήνυμα… όλους! Και δάσκαλους και μαθητές που δούλεψαν για το bazaar, προσφέροντας κατασκευές και δημιουργίες που ομόρφυναν -όπως είπαν- τους πάγκους τους! Και γονείς που επίσης πρόσφεραν υλικό και ό,τι άλλο ζητήθηκε από τον Σύλλογο! Και κυρίως όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή με την παρουσία τους στο bazzar, που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πήγε εξαιρετικά καλά!



Πέρα από τα λόγια όμως, προχώρησαν και σε μια «ζεστή» χειρονομία, αφού με όμορφα Αλεξανδρινά ευχήθηκαν στους αγαπημένους εκπαιδευτικούς των παιδιών: «Καλές γιορτές, υγεία, αγάπη και πάντα ενωμένοι για το καλό των παιδιών μας!!!»

Την ίδια συμβολική προσφορά Αλεξανδρινών και ευχών έκαναν και στην Διεύθυνση και στην Υποδιεύθυνση του Σχολείου μας, στις Διευθύνσεις των συστεγαζόμενων σχολείων, στο 7ο νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο του Αγ. Ανδρέα, στο κυλικείο, στις καθαρίστριες και στους σχολικούς τροχονόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου