Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΦΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ!

Δυο εβδομάδες κράτησε ο διαγωνισμός «Αφίσα κατά της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού» κι αργά το απόγευμα της Δευτέρας, 31/05/2021, οι ψήφοι ανέδειξαν αυτήν που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους…

Πριν αναγγείλουμε όμως την «νικήτρια» να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ  σε όλα τα παιδιά της Ε’ τάξης που συμμετείχαν, που προσπάθησαν, που κατέθεσαν δημιουργικά την άποψή τους για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα και χρησιμοποίησαν όλα τους τα «όπλα» για να περάσουν τα δικά τους μοναδικά, δυνατά μηνύματα! Ζωγραφιές χειροποίητες αλλά  κι  ηλεκτρονικές, συνθήματα, σήματα, συμβουλές… όλες οι ιδέες παρέλασαν σε αυτόν τον διαγωνισμό! Κι ήταν όλες τους ξεχωριστές κι υπέροχες!!!

Αλλά κι η συμμετοχή των ψηφοφόρων ήταν επίσης εντυπωσιακή! Πάνω από 400 ψήφοι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ όλους σας!

Ενημερωτικά να πούμε ότι ο αριθμός των ψήφων για όλες τις αφίσες ήταν εξαιρετικά κοντά ο ένας στον άλλο, όπως διαπιστώνεται και από τις ισοψηφίες!!!

Χωρίς άλλη καθυστέρηση… ανακοινώνουμε:

1η θέση: η αφίσα της Χριστίνας (Στρ.)!

2η θέση: οι αφίσες της Θεοδώρας & του Γιώργου (Φουφ.)!


 3η θέση: (πάλι ισοψηφία!) οι αφίσες του Γιώργου (Φασ.)  & της συνεργασίας Μάιρας - Σοφίας!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ παιδιά!!!

Απώτερος σκοπός μας τώρα, να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις αφίσες στην προσπάθεια δημιουργίας ενδοσχολικού, ενημερωτικού φυλλαδίου με θέμα… τι άλλο? Την αντίδρασή μας, τη μηδενική ανοχή μας στη σχολική βία και την υποστήριξη μας σε όποιο θύμα σχολικού εκφοβισμού!

Τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι αφίσες των παιδιών παραμένουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση όπου διενεργήθηκε η ψηφοφορία https://forms.gle/MMLfNgQeWvQtQAHs8 . Τη διεύθυνση αυτή μπορείτε να επισκεφτείτε ανά πάσα στιγμή για να θαυμάσετε τις δημιουργίες τους, χωρίς όμως να υπάρχει δυνατότητα καταμέτρησης τυχόν επιπλέον ψήφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου