Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2021

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης θέλοντας να εμφυσήσει στα παιδιά την αγάπη για το περιβάλλον και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 05/06/2021, συμμετείχε σε εκπαιδευτική δράση του ΚΠΕ Μεσολογγίου με θέμα «Επανασχεδιάζω το σχολείο μου - Δημιουργώ υγιή οικοσυστήματα».

Ας απολαύσουμε τη δουλειά των μικρών μαθητών μας...

   https://youtu.be/buMsGOVwGVw (βίντεο εργασίας)

Το ΚΠΕ Μεσολογγίου δέχτηκε με χαρά κι εκτίμηση τις εργασίες των παιδιών μας και μάλιστα απαντώντας στην αίτησή μας για συμμετοχή στη δράση, ανέφερε μεταξύ των άλλων:

"... σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην εκπαιδευτική δράση «Επανασχεδιάζω το σχολείο μου-Δημιουργώ υγιή οικοσυστήματα» που σχεδίασε και διοργάνωσε το ΚΠΕ Μεσολογγίου στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος 2021 και υλοποιήθηκε χάρη στη δική σας πρωτοβουλία, ευαισθησία και επαγγελματική υπευθυνότητα απέναντι στα ζητήματα του περιβάλλοντος, που βρίσκονται στον πυρήνα της εκπαιδευτικής πράξης.

Οι εργασίες των μαθητών, με την ολοκλήρωσή τους από όλες τις ομάδες, θα αναρτηθούν σε επόμενο χρόνο στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Μεσολογγίου και θα προβληθούν με κάθε πρόσφορο τρόπο..."

στέλνοντας επίσης και τη σχετική Βεβαίωση Συμμετοχής


Συγχαρητήρια παιδιά!

Συγχαρητήρια και στις δασκάλες σας που σας παρακίνησαν, σας εμψύχωσαν και σας βοήθησαν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου