Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Εφαρμογή του αντικειμένου της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής στην Γ’ τάξη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-2022

H Δ/νση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. προγραμματίζει για την επόμενη σχολική χρονιά τη διεξαγωγή του μαθήματος της κολύμβησης στο πλαίσιο της Φυσικής Αγωγής στην Γ΄ τάξη του Δημοτικού (Αρ. Πρ. 53960/Δ5/17-5-2021 έγγραφο της Δ/νσης Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ.) και καλεί τα δημοτικά σχολεία να δηλώσουν συμμετοχές.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο αναφέρονται οι σκοποί κι οι στόχοι του μαθήματος, καθώς κι οι σημαντικότεροι κανόνες ασφάλειας κι υγιεινής που το διέπουν.

Επίσης, επισυνάπτεται η σχετική Υπεύθυνη Δήλωση που πρέπει να συμπληρωθεί και να προσκομιστεί στο σχολείο από τους γονείς που αυτή τη στιγμή τα παιδιά τους φοιτούν στη Β' Δημοτικού, ώστε να καταμετρηθεί ο αριθμός των μαθητών/τριών που την επόμενη σχολική χρονιά 2021-22 (ως μαθητές της Γ' Δημοτικού) συμφωνούν να συμμετέχουν στα μαθήματα κολύμβησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου