Αυτή τη χρονιά στο τμήμα μας, το
Δ3, ασχοληθήκαμε στην Ευέλικτη Ζώνη με τη διατροφή. Στόχος είναι η απόκτηση
καλών διατροφικών συνηθειών που θα εφαρμόσουν οι μαθητές στην καθημερινότητά τους.
Με αφορμή την 7η Ενότητα της Γλώσσας
«Η ελιά», σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ελιόψωμο. Έτσι τα παιδιά θα αυτενεργήσουν, θα
συνεργαστούν, θα επικοινωνήσουν, θα γνωρίσουν βιωματικά.
Την Τρίτη (15/01/2019), λοιπόν, το
πρωί επισκεφθήκαμε τον φούρνο της γειτονιάς «Άρτος και Μέλι». Χωριστήκαμε σε
ομάδες, ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κ. Αλέξη (ιδιοκτήτης) και ο κάθε μαθητής
παρασκεύασε και γεύτηκε το δικό του ελιόψωμο.
Ήταν πραγματική απόλαυση!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου