Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ



Την Τρίτη, 19/01/2016 το σχολείο μας συμμετείχε στους  «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος μαθητών – μαθητριών  δημοτικών σχολείων  που διοργάνωσε η Διεύθυνση  Π.Ε. Δ΄ Αθήνας. Όπως ανέφερε η σχετική προκήρυξη, ο αριθμός των συμμετεχόντων κάθε σχολείου περιοριζόταν σε  4 μαθητές και 4 μαθήτριες. Αυτοί -κατόπιν ενδοσχολικών αγώνων στη διάρκεια δυο διδακτικών ωρών της Φυσικής Αγωγής- ήταν για το σχολείο μας οι ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Χρύσα, ΚΑΒΒΑΔΑ Ευδοκία, ΛΙΓΝΟΣ Σταύρος, ΜΑΓΓΑΝΑ Ηρώ, ΜΠΑΛΝΤΙΔΗ Δόμνα, ΠΑΤΣΗΣ Βασίλης, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ιάκωβος και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Ίωνας. Και οι 8 έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έτρεξαν, κουράστηκαν, τερμάτισαν και διασκέδασαν!
Πολλά συγχαρητήρια πάντως αξίζουν και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης, για την καλή τους διάθεση και την ακούραστη προσπάθειά τους να κατοχυρώσουν μια θέση στην 8άδα!
Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» να πούμε στους γονείς που βρέθηκαν στο άλσος της Νέας Σμύρνης για να εμψυχώσουν τους «αθλητές» μας και να βοηθήσουν στη συλλογή φωτογραφικού υλικού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου