Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ 2023

Το Σχολείο μας αποφάσισε να ανταποκριθεί στην πρόσκληση της Δ΄ΔΙΔΕ Αθήνας και να συμμετέχει σε αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» Ποδοσφαίρου, Πετοσφαίρισης & Καλαθοσφαίρισης μαθητών/τριων Δημοτικών Σχολείων των Δ.Ε Δ΄ Αθήνας.

Οι αγώνες υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Δήμο Π. Φαλήρου, με την υποστήριξη των ομοσπονδιών Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ), Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.Π.Ε) και Ποδοσφαίρου (Ε.Π.Ο) καθώς και με τη συμμετοχή φοιτητών και καθηγητών του ΤΕΦΑΑ Αθήνας.

Σήμερα λοιπόν, Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, στο Αθλητικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου 30 μαθητές και μαθήτριες των Ε' και ΣΤ' τάξεων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα, διασκέδασαν με την ψυχή τους και μάζεψαν πόντους συμμετοχής, όμορφου παιχνιδιού και ψυχαγωγίας. Μαζί τους, συνοδοί ήταν οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής Παναγιώτης Τζελίνης και Παναγιώτα Χατζηεμμανουήλ και η εκπαιδευτικός της ΣΤ’ τάξης Χρυσούλα Μαρκάτη.

Στα κενά μεταξύ των αγώνων βρέθηκαν στις κερκίδες των γηπέδων όπου έπαιζαν οι συμμαθητές τους, προκειμένου να τους υποστηρίξουν και να τους χειροκροτήσουν.

Στα διαλείμματα δοκίμασαν (με εξαιρετική επιτυχία και ικανότητα!) το bowling, άθλημα που παρουσίαζε η νεοσύστατη «Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακρίβειας» και πάλεψαν να κερδίσουν στο παιγνιώδες άθλημα της «διελκυστίνδας».

Στους χώρους συνάντησαν και φωτογραφήθηκαν (κάποιοι ζήτησαν και αυτόγραφα) με παλαίμαχους και νέους διάσημους παίκτες των τριών βασικών αθλημάτων της διοργάνωσης (ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση)

Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την ευκαιρία συμμετοχής και διασκέδασης που μας έδωσαν, αλλά και για τα υλικά δώρα που υποσχέθηκαν να στείλουν στο σχολείο μας (μπάλες, αναμνηστικά διπλώματα, ενημερωτικό υλικό)!

Να ευχαριστήσουμε και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που για μία ακόμα φορά μας υποστήριξε ηθικά, ψυχολογικά και οικονομικά!

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!!!

 


 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου