Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ στις γειτονιές της πόλης μας!

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τραγούδησαν σήμερα, Τετάρτη, 22/12/2021 οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας, μοιράζοντας στις γειτονιές της πόλης μας χαρά και πολλά χαμόγελα. 

Με έκπληξη στα πρόσωπα, συγκίνηση και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τους μαθητές μας οι ιδιοκτήτες τοπικών καταστημάτων, αλλά και περαστικοί που κοντοστάθηκαν για να απολαύσουν τη στιγμή!

Ρυθμό στις παιδικές φωνές έδιναν ήχοι από βιολί, κιθάρες, μεταλλόφωνα, τρίγωνα, ντέφια, τυμπανάκια, κουδουνάκια και άλλα μικρά και ευχάριστα μουσικά όργανα! Κι όλα αυτά υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού μουσικής κου Παντελή Αλυφαντή. 

Συνοδοί των μαθητών μας δάσκαλοι του σχολείου, αλλά και γονείς, οι οποίοι φρόντισαν να φτάσει η όμορφη αυτή έκπληξη σε κάθε γωνιά της γειτονιάς μας και ακόμα παραπέρα!

Ιδιαίτερη στάση έκανε η χορωδία μας στην αυλή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης, όπου τραγούδησε τα κάλαντα σε ένα ένθερμο και ενθουσιασμένο κοινό, που «γέμισε» τους εξωτερικούς διαδρόμους του σχολείου του για να μας ακούσει και να μας χειροκροτήσει!

Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα παιδιά μας το απόλαυσαν πολύ!

 

Και του χρόνου με υγεία 

(και μακάρι χωρίς μάσκες…!)!!! 

 

Βίντεο με αποσπάσματα από τα κάλαντα σε διαφορετικά σημεία της πόλης μας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου