Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Οι Γ' τάξεις στο κολυμβητήριο

Ένας ακόμα κύκλος επιτυχημένων μαθημάτων κολύμβησης, στο πλαίσιο του αντικειμένου της Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο, ολοκληρώθηκε!

Αυτή τη φορά ήταν οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες των τριών τμημάτων της Γ’ τάξης που είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο, να μάθουν βασικά στοιχεία ελεύθερου και ύπτιου στυλ κολύμβησης, να εξασκήσουν τις βουτιές από την επιφάνεια του νερού και από τον βατήρα και φυσικά να παίξουν στο τελευταίο μάθημα και να κλείσουν με γέλια, χαμόγελα και παγωτά τη διαδρομή αυτής της όμορφης εμπειρίας.

Κύριε Παναγιώτη, κυρία Χρύσα και κυρία Χριστίνα σας ευχαριστούμε που σταθήκατε δίπλα στα «παιδιά μας», τα κάνατε να αγαπήσουν το νερό και να πιστέψουν στις δυνάμεις τους! Κάποια από τα παιδιά ξεκίνησαν να κολυμπούν πρώτη φορά χάρη σε εσάς...

Και εσάς γονείς, σταθεροί συνοδοί και υποστηρικτές των δικών μας προσπαθειών, πολύ σας ευχαριστούμε, γιατί χωρίς εσάς η υλοποίηση των μαθημάτων κολύμβησης θα ήταν εξαιρετικά δύσκολή ή… ανύπαρκτη. Ευχαριστούμε κ.κ. Ευαγγελία, Ελένη, Δημήτρη, Αιμιλία και Ελένη και όποιον/α άλλον/η εκτάκτως μας βοήθησε να μεταφέρουμε με ασφάλεια τους μαθητές στο κολυμβητήριο και πίσω στο σχολείο!

Καλό καλοκαίρι, λοιπόν, καλά μπάνια και προσοχή στις θάλασσες!!! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου