Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «LET THE GAMES BEGIN»



Πέρυσι, τον Μάιο του 2017, ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό πρόγραμμα «Let the games begin» που πραγματοποίησαν τα δυο τμήματα της τότε Α’ τάξης του σχολείου μας, με την καθοδήγηση των δασκάλων Χρύσας Τράπαλη και Νάγιας Χατζηεμμανουήλ.
Με τη βοήθεια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-twinning, μέσω της οποίας βρήκαμε και συνεργαστήκαμε με σχολεία της Ευρώπης, μετά από αρκετή δουλειά, προσπάθεια και οργάνωση, αλλά και μέσα από πολύ, πολύ παιχνίδι οι μικροί μαθητές γνώρισαν τα παραδοσιακά παιχνίδια της χώρας μας, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, δίδαξαν, ζωγράφισαν, συζήτησαν, έκριναν… και φέτος, παιδιά της Β’ τάξης πια, βραβεύθηκαν! 

Βραβεύθηκαν με Ετικέτα Ποιότητας για το καινοτόμο και ιδιαίτερο eTwinning έργο μας, για την πολύ καλή υλοποίησή του, τη θεματολογία και την ενεργή συμμετοχή τους σε αυτό!

 
Βραβεύθηκαν όμως και με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας στο εν λόγω έργο, κάτι που σημαίνει πως η εργασία των μαθητών και του σχολείου μας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο!!!

 



Μπράβο! Και εις ανώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου