Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΘΝΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ για το eTwinning πρόγραμμα «LET'S SAVE ANIMALS»

Ένας μεγάλος κύκλος εργασιών ολοκληρώθηκε και μάλιστα με τον καλύτερο πιθανό τρόπο…

Πέρυσι, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ’ τάξεων του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα, σε συνεργασία με άλλα σχολεία της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Ρουμανίας και συγκεκριμένα στο eTwinning project «LET'S SAVE ANIMALS», συνδυάζοντάς το μάλιστα με τις διδακτικές ενότητες των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Η προσπάθειά τους, η δουλειά τους, η συνέπεια και η δημιουργικότητά τους ανταμείφθηκε με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας των eTwinning προγραμμάτων, αφού όπως ανέφερε το σχετικό email επιβράβευσης «Υλοποιήσατε ένα ενδιαφέρον έργο για να ευαισθητοποιήσετε τους μαθητές απέναντι στα ζώα με θετικά στοιχεία τη θεματολογία, τον σχεδιασμό Twinspace, την αξιοποίηση εργαλείων Twinspace (forum, online meetings)…» !!!

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κ. Χρύσα Τράπαλη (Γερμανικών) και κ. Νάγια Χατζηεμμανουήλ (Φυσικής Αγωγής), αλλά και από την εκπαιδευτικό μας του τμήματος ένταξης κ. Αιμιλία Κομζιά, η οποία προς το παρόν υπηρετεί με απόσπαση στη Σάμο και η οποία οργάνωσε και συντόνισε το πρόγραμμα με τους μικρούς μαθητές της στο 2ο Πειραματικό  Σάμου. Όλη αυτή η προσπάθεια δε θα μπορούσε να αποφέρει καρπούς αν δεν υπήρχε άμεση συνεργασία και συμμετοχή και από τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων κ.Όλγα Ηλιάδου (Δ1) και κ.Βούλα Χριστοδουλάκου (Δ2) τις οποίες ευχαριστούμε θερμά!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν σε όλους!


 

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Ο.Π.)



 

ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Η πόρτα του σχολείου άνοιξε...
Η αυλή γέμισε παιδιά, φωνές και γέλια...

Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε στις 8:30 και όλοι μαζί - εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς - παρακολουθήσαμε τον Αγιασμό και ανταλλάξαμε ολόθερμες ευχές για ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ με σωματική και ψυχική υγεία, πρόοδο και πολλές όμορφες στιγμές!!!